Home aeyStudio
Welcome Guest · Registration
Resources
Download Seportal
Demo Site
SePortal Sites

Users
Username:

Password:

Log me on automatically next visit?

» Forgot password
» Registration

Topics
Home
Seportal (5)
News (3)

Who is Online
Currently active users: 4
There are currently 0 registered user(s) (0 among them invisible) and 4 guest(s) online.

Random Image
Bloklar/Blocks

Bloklar/Blocks
Comments: 0
zebaniz

Powered By
Powered by SePortal

Rate SePortal at
Listed at Hot Scripts in PHP

Scripts.com

ScriptSearch.com

Add Reply New Topic

> Galeri Hakkında Yardım

anestezi
Posted: 01.03.2010 - 16:49

Member
*

Group: Üyeler
Total posts: 5
User No: 264

Ben galeriy resim ekleyemiyorum hata alıyorum url kısmı flan var oralara nasıl url yazacam yardım edersdeniz sevinirim... Resim eklemeyi aşamalarıyla anlatırsanız çok yardımcı olmuş olacaksınız.. şimdiden teşekkürler..
Offline anestezi

zebaniz
Posted: 04.03.2010 - 10:42

Administrator
Group Icon

Group: Admin
Total posts: 306
User No: 1

Galeriye resim yüklemek için öncelikle data/gal_media, data/gal_tmp_media dizinlerinin CHMOD ayarlarını 777 yapmalısınız. Şayet SePortal 2.5 kullanıyorsanız, CHMOD 777 yapmanız gereken diğer dosya ayarlarınızı test etmek için admin alanına giriş yapıp, Dosya İzinleri linkine tıklayarak açılan sayfayı (admin/test.php) kullanabilirsiniz. Buradaki tüm ikonların yeşil (OK) olması gereklidir.
Resim eklemeyi kendi bilgisayarınızdan yükleyerek değilde, internet üzerinden başka bir bilgisayardan yüklenek isterseniz URL kısmına yüklemek istediğiniz resmin URL adresini yazmalısınız. (Örn: http://www.siteadi/denemeresmi.gif gibi.)
Aşağıda yüklemesine izin verilen dosya formatları belirtilmektedir. Bunlarıda Ayarlar bölümünden değiştirebilirsiniz.
Offline zebaniz

anestezi
Posted: 08.03.2010 - 16:56

Member
*

Group: Üyeler
Total posts: 5
User No: 264

çok sağol dostum çok güzel anlatmışsın
Offline anestezi

Add Reply New Topic

Contribute | Forums | Gallery | Calendar | Links | Downloads | Members | Search | Guestbook | Article Directory