Home SePortal
Welcome Guest · Registration
Resources
Download Seportal
Demo Site
SePortal Sites

Users
Username:

Password:

Log me on automatically next visit?

» Forgot password
» Registration

Topics
Home
Seportal (5)
News (3)

Who is Online
Currently active users: 3
There are currently 0 registered user(s) (0 among them invisible) and 3 guest(s) online.

Random Image
Anketler/Polls

Anketler/Polls
Comments: 0
zebaniz

Powered By
Powered by SePortal

Rate SePortal at
Listed at Hot Scripts in PHP

Scripts.com

ScriptSearch.com

Add Reply New Topic

> Güvenlik - Bilinmeyen IP adresli ziyaretciler

Messenger
Posted: 29.10.2008 - 20:14

Member
*

Group: Üyeler
Total posts: 4
User No: 176

Bizim okulun sitesinde, her gün ayni Ip numarali ziyaretcilerimiz bulunuyor.Ip numaralarina bakinca, biri amerikadan, biri de Kanadadan.Halbu ki okulumuz hic bir arama motoruna henüz kaydolmadi.Ne Amerika da ne de Kanadada taninmis bir okul degiliz. Ama sitemizde hep bu ziaretcilerin olmasi beni nedense kuskulandiriyor. Hatta Amerikali ziyaretcimiz sürekli Takvime bakip duruyor.
[b]Yoksa bu portalda bir güvenlik acigi mi var ??[/b]Yoksa, sistemin ortaklasa kullandigi dosyalari mi var ??
Bilgi verirseniz cok sevinirim.
Ayrica Almanca dil dosyasini tatamladim.Sadece resim bölümleri kaldi.Resimleri de , yani resim butonlarini da Almancaya cevirdim mi, buraya siteye hizmetinize sunacagim.
Simdilik Tesekkürler...

Not : bir de ftp ile gönderilen resimlei otamatik bir katagoriye atma özelligi olsa, isimiz daha da kolaylasacak.
Offline Messenger

zebaniz
Posted: 30.10.2008 - 12:18

Administrator
Group Icon

Group: Admin
Total posts: 306
User No: 1

Ip adreslerini kontrol ederek servis sağlayıcıları tespit edebilirsiniz. (http://www.db.ripe.net/whois/?searchtext=ipadresi)
Sitenizde gördükleriniz büyük bir olasılıkla internetteki arama motorlarına aittirler. Sitenizi indexlerken tüm sayfaları kontrol ederler.
Offline zebaniz

Add Reply New Topic

Contribute | Forums | Gallery | Calendar | Links | Downloads | Members | Search | Guestbook | Article Directory